Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
wtorek, 26 listopada 2024 19:19
Reklama
Reklama

Zdrowe przekąski w wykonaniu małych kucharzy

Arbuzowy rekin wypełniony owocową sałatką, mleczne koktajle i warzywne tortille. To było śniadanie w wykonaniu małych kucharzy. W środę w Pińczowskim Samorządowym Centrum Kultury dzieci razem se swoimi rodzicami przyrządzali zdrowe przekąski.

To był najsmaczniejszy poranek w kulturze. Jedli kolorowo i przede wszystkim zdrowo, posiłki przyrządzili wspólnie - dzieci z rodzicami. W Pińczowskim Samorządowym Centrum Kultury odbyły się wakacyjne warsztaty zdrowych przekąsek.

Lizaki z owoców, orzeźwiająca lemoniada, warzywne tortille czy koreczki. Najmłodsi podczas zajęć przekonali się jak dużo smakołyków można przygotować ze zdrowych produktów. Uczestnicy miksowali i bawili się smakiem.

Smakowite warsztaty zrealizowano w ramach projektu Rowelove, promującego zdrowy styl życia.


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

Reklama
ZGŁOŚ INTERWENCJĘ

Masz temat? Napisz do nas!

Reklama
Reklama