Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
piątek, 22 listopada 2024 22:34
Reklama

Najlepsze wypieki tylko w Kielcach

Uczniowie Zakładu Doskonalenia Zawodowego w Kielcach mogą poszczycić się ogromnym sukcesem w III Ogólnopolskim Konkursie “Zboża najwyższej jakości - Powrót do zbóż pradawnych”. Pod czujnym okiem nauczyciela Mariusza Bezaka uczniowie kształcą się w szkolnej pracowni gastronomicznej szlifując swoje umiejętności.

Przygotowaniem uczniów do konkursu gastronomicznego zajmował się Mariusz Bezak. Mówił, czego młodzież uczy się na co dzień, a także cieszył się z dużego sukcesu jego podopiecznych.

Zwycięzcy konkursu - Izabella Mogielska i Oliwier Rączka to uczniowie 2 klasy technikum gastronomicznego. Oliwier opowiedział nam o swojej pasji do gotowania oraz o przygotowaniach tego ważnego konkursu.

Duży sukces uczniów Zakładu Doskonalenia Zawodowego w Kielcach pokazuje wkład i pracę w tworzenie potraw i wypieków. W pracowni gastronomicznej prężnie kształcą swoje umiejętności i przygotowują się do dalszych zmagań.

Więcej o autorze / autorach:
Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

Reklama
ZGŁOŚ INTERWENCJĘ

Masz temat? Napisz do nas!

Reklama
Reklama