Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
niedziela, 24 listopada 2024 13:24
Reklama

Szkolenie kulinarne

Koneckie Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości zorganizowało ciekawe szkolenie pod nazwą „Pracownik małej gastronomii z elementami organizacji przyjęć  okolicznościowych” w ramach projektu „Niepełnosprawni- sprawni na rynku pracy”. Kilkanaście osób z wielkim przejęciem i zapałem przygotowywało  różne potrawy oraz sałatki. Odwiedziliśmy ich z naszą kamerą. Do kogo skierowany jest kurs?

Kursanci uczyli się w gościnnych progach restauracji American Hollywood Bar&Gril. Tomasz Pawlusek opiekun grupy był bardzo zadowolony z podopiecznych. Bogumiła Kluk opowiedziała nam, jak trafiła na kurs.

Adam Pastuszka, jeden z kursantów opowiedział   o kilku potrawach, których uczestnicy kursu nauczyli się pod czujnym okiem mistrza kuchni. Okazuje się, że przyrządzenie steku nie jest wcale taka prostą sprawą jakby się wydawało.

Przyrządzona przez uczestników sałatka, to przysłowiowe niebo w gębie. Życzymy uczestnikom kursu wielu kulinarnych wrażeń. Kurs malej gastronomi to nie jedyny jaki organizuje KSWP.

Będziemy na bieżąco informować naszych widzów o szkoleniach i kursach jakie w przyszłości będzie organizowało KSWP.

Więcej o autorze / autorach:
Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

Reklama
ZGŁOŚ INTERWENCJĘ

Masz temat? Napisz do nas!

Reklama
Reklama