Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
czwartek, 28 listopada 2024 20:46
Reklama
Reklama

Gotowanie według receptur Wiesława Ambrosa

Wiesław Ambros, mistrz kulinarny, był ostatnio gościem hotelu „Promień”. W poprzednim wydaniu Wiadomości pokazywaliśmy Państwu wywiad, teraz pora na pierwszy z przepisów, wykonanie których Wiesław Ambros zaprezentował.

Wspólne gotowanie zaowocowało nowymi przepisami w menu restauracji „Szuflada”. Te nowości będą przygotowywane według receptury mistrza kulinarnego, który przez te kilka dni pracował w kucharzami hotelu „Promień”.

Zachęcamy do oglądania.

Więcej o autorze / autorach:
Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

Reklama
ZGŁOŚ INTERWENCJĘ

Masz temat? Napisz do nas!

Reklama
Reklama