Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
poniedziałek, 25 listopada 2024 08:38
Reklama

TYLKO U NAS! Wspólne gotowanie z Kasią Skrzynecką i Natalią Paździor

Pikantny krem z pieczonych buraków, ceviche z łososia czy niekonwencjonalne zielone jabłko na deser – takie cuda na talerzu przygotowywała Katarzyna Skrzynecka wraz z mężem Marcinem Łopuckim i Natalią Paździor, zwyciężczynią I edycji MasterChef Junior pod okiem szefa kuchni Patryka Kotarby.

Wspólne gotowanie miało miejsce w Hotelu Słoneczny Zdrój w Busku-Zdroju.

Zapraszamy na relację z tego wydarzenia.


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

Reklama
ZGŁOŚ INTERWENCJĘ

Masz temat? Napisz do nas!

Reklama
Reklama