Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
środa, 2 października 2024 06:22
ZOBACZ:
Reklama

Rywalizowali w konkursie kulinarnym

W środę w Centrum Kongresowym Targów Kielce odbyła się IV edycja konkursu Świętokrzyski Mistrz Kuchni. W roli głównej występowały pstrąg i golonka. Jak radzili sobie uczestnicy?

Na przygotowanie potraw uczestnicy mieli niecałe dwie godziny. W rywalizacji udział wzięło siedem drużyn dwuosobowych. Byli to kucharze zawodowi, amatorzy oraz uczniowie szkół gastronomicznych z regionu.

Po blisko dwóch godzinach zawodnicy mogli już zaprezentować jury swoje dania. Oceniała je specjalna komisja z Marcinem Szachowiczem na czele. Telewizja Świętokrzyska patronowała wydarzeniu.


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
Reklama
ZGŁOŚ INTERWENCJĘ

Masz temat? Napisz do nas!

Reklama
Reklama